Kim Kruijff

Wil jij het geslacht van je baby weten?

Hoera, je bent zwanger! Wat zal je krijgen: een jongen of een meisje? De één kan niet wachten tot de bekendmaking van het geslacht, de ander wacht liever tot de geboorte. Wil jij het geslacht van je baby weten? En waarom wel of niet? Het geslacht van je soon to be bornbaby weten heeft zeker een aantal voordelen! Lees je mee?

Voordelen weten geslacht baby

  • Nieuwsgierigheid! Hoe kan je nou 40 weken wachten tot je weet of je een klein mannetje of meisje krijgt?
  • Je kan vast babykleding kopen, de babykamer verven en een ontwerp voor een geboortekaartje kiezen
  • Het kan je kind meer persoonlijkheid geven. Waarschijnlijk heb je sowieso al namen bedacht voor jongens en meiden. Maar hoe leuk is het om, zodra je weet wat het wordt, die kleine alvast bij zijn of haar naam te noemen? Je hoeft het geen ‘het’ of een andere gekke naam meer te geven, maar kunt samen al gewoon de echte naam gebruiken vanaf het moment dat je het weet.
  • Je kunt een gender reveal party geven. Dan heb je toch een verrassing voor jezelf en al je vrienden!
  • Emotioneel moment: Wat we ook vaak horen/lezen is dat het bekendmaken van het geslacht van je baby toch wel een emotioneel moment is. Weet je het pas bij de bevalling, dan valt dat moment samen met de geboorte. Als je deze twee momenten dus apart meemaakt heb je twee keer een heel bijzonder moment.

Het wel of niet weten van het geslacht van de baby is een heel persoonlijke keuze, je hebt hier geen goed of fout. Wilde jij direct weten of je een jongen of meisje kreeg of heb je gewacht tot de bevalling?