Kim Kruijff

Stoere kadootjes voor de 1ste verjaardag van een jongen!

Een bijzondere mijlpaal! Baby af en nu een dreumes. Je zoon wordt 1 jaar of je hebt een kinderverjaardag van een babyjongetje. Maar wat geef je kado? Wij hebben een lijst met leuke kadotips voor je geselecteerd! Welk kado is jouw favoriet?

Eerste baby telefoon

Hallo? Wie belt daar? Ontdek cijfers, dieren, kleuren en de letters van het alfabet. Druk op de knipperende berichttoets om vrolijke berichtjes te horen. Druk op de knipperende beltoets om je dierenvriendjes te bellen. De vrolijke zinnetjes, grappige geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor volop bel- en leerplezier.

Badspeelgoed

Douchen en badderen wordt nog leuker met badspeelgoed. Een momentje om lekker in bad te spelen met badeendjes, speciale zeepkrijtjes voor in bad, duikboten en nog veel meer.

Houten blokkenkar

Een blokkenkar is erg leuk en eigenlijk heb je dan twee cadeaus in één. Een loopkar en blokken. Dat is slim! Rond of na de eerste verjaardag zetten kinderen hun eerste stapjes dus ze hebben er nog lang plezier van.

Houten loopfiets

Een (houten) loopfietsje is bij uitstek zo’n duurzaam kado. Voor een echte loopfiets met twee wielen zijn 1-jarigen nog te klein, maar je hebt ze ook met drie wielen die na een tijdje om te bouwen zijn tot een tweewieler. Hoe leuk is dat!

Duplo

Dit blijft een hit. Ook voor een 1 jarige is dit al leuk alleen al om de doos op te kop gooien. Het bouwen komt dan later wel. Wel even oppassen want er zitten soms ook wat kleine deeltjes tussen.

Dat waren onze kadotips voor de eerste verjaardag. Heb jij nog leuke aanvullingen voor een verjaardagscadeau voor een kindje die 1 wordt? Laat hieronder gerust een berichtje achter!